Cattery Caislean

Click here to edit subtitle

NEWS

view:  full / summary

Allemaal een nieuw huisje ...

Posted by caislean on December 1, 2013 at 3:05 PM Comments comments (0)

Vandaag zijn onze babies 6 weken oud, dit weekend hebben we veel kittenbezoek gehad. Ze spelen al leuk mee onze droppies ! Ze hebben nu ook allemaal een fijn toekomstig huis gevonden ! Mama Hedwig was gisteren een beetje ziek : overgeven, maar vandaag gaat het weer een stuk beter met haar !

Inmiddels hebben 3 schatjes een naam :

Caislean Naughty Naomi

Caislean Noble 'NJames

Caislean Noodles 

Over de 4e naam wordt nog hard nagedacht !

Binnenkort gaan we onze Caislean Jazmin (aka Noodles) weer HCM laten testen ! Altijd weer spannend !

20 oktober zijn er kittens geboren !!!

Posted by caislean on November 7, 2013 at 5:10 PM Comments comments (0)

20 oktober jl zijn er kittens geboren in onze cattery ! Zomaar zonder keizersnede en bijna zonder hulp ! 2 pythonprikjes waren toch nodig om onze laatste blueboy ter wereld te doen komen, maar het is gelukt ! Hedwig met haar witte voeten is helemaal blij met haar blauwe jongens en blauw/creme meisje ! Ze heeft ze naar de krabton verhuisd, blijkbaar vind ze dat als moeder een prettiger plek als de mooie stoffen bench die Noodles wel heel prettig vond... Dit weekend maar es gaan proberen het span te verhuizen.


Geboren ! 6 maart en 7 maart !!!

Posted by caislean on March 15, 2013 at 6:15 PM Comments comments (0)

De babies zjn geboren !!! Vorige week 6 maart zijn er 's avonds om 17.45 en om 18.30 2 kittens geboren. 2 meisjes... Beide blauw !

Daarna ging mama en diepe rust en leek het niet meer op gang te komen. De hele nacht gezellig naast haar gelegen, maar het mocht niet baten : geen kittens meer !!! En dat met toch nog altijd een heeeeele dikke buik !!! Dierenarts overlegd, raad gevraagd bij deez en geen, maar uiteindelijk toch om 14.00 maar tot een keizersnede besloten... En dat was dus inmiddels donderdag 7 maart !!! 

Een poeske en een katertje er bij en het span was compleet !!! Moeders wilde er in 1e instantie na de keizersnede helemaal niets meer van weten, maar gelukkig draaide dat de volgende dag wel bij ! Inmiddels is ze een heerlijk moedertje, onze Noodles, en zorgt ze met heel veel liefde voor haar babies !!! 

Vanmorgen heb ik toch maar besloten om 1 poes om te dopen naar een katertje ! Dus intussen zijn het 2 poezen en 2 katertjes geworden ! Soms is het ook zo moeilijk te zien ! De hele week vond ik het een poesje en nu in ene lijkt het toch een katertje te zijn !!! 

De poesjes zijn inmiddels besproken, maar voor de katertjes zoeken wij nog een fijn thuis !!! Heb je interesse kun je me altijd mailen of anders bellen naar 0642241724 !!!

De laatste lootjes van onze Noodles !!!

Posted by caislean on March 5, 2013 at 3:20 PM Comments comments (1)

Nieuw !!!

Posted by caislean on February 15, 2013 at 6:30 PM Comments comments (3)

Nieuw voor mij... nog nooit geblogged en nog nooit zelf een website gemaakt !!! We gaan het hier ervaren of het wat wordt...

Onze jongste poes Caislean Jazmin (alias Noodles ) krijgt half maart kittens van CH A day at the races Guvnor en het zou leuk wezen als deze website tegen die tijd in de lucht is !!!   :):):) 

Op dit moment begint Noodles steeds dikker te worden dus wij beginnen steeds nieuwsgieriger te worden !!!

Gaat alles goed ? Het blijft altijd weer spannend ! Zouden er lilacjes zijn ? Het zou heel goed kunnen, maar het is niet helemaal 100% zeker !Rss_feed